Fa gairebé un any, a l'estadi del Sadar de Pamplona, Isaac Becerra va demostrar alguns dels arguments que l'acabarien convertint, a finals d'aquella temporada 2014/2015, en el millor porter de tota la Segona Divisió A. Contra l'Osasuna, el badaloní va signar una actuació sublim. Una de moltes. Va mantenir a ratlla les ofensives d'un rival que va acabar ?deses?perat i, gràcies a la seva figura, aquella freda nit de novembre el Girona sumaria un valuós punt (0-0). Demà, Becerra tornarà a trepitjar el mateix escenari i tots els seus companys s'hi encomanaran per intentar buscar un revulsiu que els permeti, d'una vegada per totes, mirar cap amunt a la classificació.

Perquè Becerra és un dels noms propis d'aquest Girona, i contra l'Osasuna va protagonitzar una de les millors actuacions que se li recorden. Aquell dia, va ser capaç d'aguantar el zero a la seva porteria, com ha fet en 35 ocasions des que defensa la samarreta blanc-i-vermella. Aquest curs ja ho ha aconseguit en tres ocasions (Bilbao Athletic, Osca i Saragossa), però la xifra per emmarcar la va assolir el curs passat. Van ser 21 les vegades que el rival de torn no va poder superar-lo. Tot un rècord que va servir perquè els gironins es mantinguessin ben amunt a la taula classificatòria. En total, va encaixar 39 gols, entre Lliga i l'eliminatòria de play-off amb el Saragossa. Curiosament, davant l'Osasuna no va rebre gols ni al Sadar (0-0) ni tampoc a Montilivi (3-0).

Tampoc van ser dolents els números del curs 2013/14, en què va encaixar més dianes (45) però també va ser protagonista i un dels artífexs de la salvació de ?l'equip. En total van ser 10 els cops que va aguantar el zero a la seva porteria. I?el primer any, el del seu debut (12/13), va jugar pocs partits, però entre Lliga, Copa i play-off va encaixar 16 gols i va mantenir la seva porta immaculada un cop:?un 1-0 a casa amb el Barça B.