Als seus 29 anys i després de tota una carrera dedicada plenament a l'equip de la seva terra -tret d'una petita aventura al Celta de Vigo ara fa unes temporades-, Oier Sanjurjo parla amb coneixement de causa quan analitza l'estat del seu vestidor i de quin és l'estat d'ànim amb què tot un Osasuna arriba a la cita contra el Girona. El d'Estella va parlar ahir davant els mitjans i va admetre que l'empat de l'última jornada al camp del Tenerife, on van deixar escapar el triomf a l'últim minut, els ha de servir per «aprendre». La millor manera de demostrar si ha estat així els arriba demà, contra un rival, el gironí, que «s'assembla força a nosaltres».

«És cert que a Tenerife potser no vam saber contenir el rival i que hauríem d'haver-lo pressionat una mica més perquè no ens arribés amb claredat, però han passat els dies i ja pensem en el Girona», deia Sanjurjo, capità d'un equip molt similar als blanc-i-vermells:?«Crec que serà un partit interessant, intens i disputat. Tots dos juguem de manera semblant. Som verticals, correm molt. Veurem el diumenge quin equip és el més fort».

Penúltim entrenament

Si avui el Girona s'exercitarà abans de posar rumb cap a terres navarreses, als jugadors de l'Osasuna també els espera avui la darrera sessió abans de la cita de demà al Sadar. Ahir, penúltim entrenament per als homes d'Enrique Martín. El tècnic de Campanas, com ja va passar el dijous, ha pogut comptar amb David García, que s'ha entrenat sense problemes. Tanmateix, el futbolista acaba de sortir d'una lesió i és poc probable que estigui a punt per enfrontar-se al Girona. Milic també va exercitar-se amb el grup i, com li passa a David García, acaba de deixar enrere un període de baixa, de manera que té complicat entrar a la convocatòria. Qui està del tot descartat és Álex Sánchez, que ahir va realitzar treball individual.

Després de la sessió fixada per aquest matí, Enrique Martín sortirà davant dels mitjans de comunicació per dir la seva respecte a l'actualitat del seu equip i del proper partit amb els gironins. Serà llavors que s'oferirà la llista de convocats.