El Girona-Lugo d'aquest diumenge no serà un partit qualsevol. Encara que des del vestidor de Montilivi es vulgui passar pàgina del duel que tots dos equips van protagonitzar a primers de juny, els jugadors que ho van viure i sobretot l'afició saben que hi ha quelcom pendent amb el conjunt gallec. El Girona va perdre l'ascens a Primera per culpa d'un gol en els últims instants, però això no va ser el més greu d'una tarda que passarà a la història per l'agressió a un assistent, la invasió de camp, el gol anul·lat a Lejeune al descompte i la marxa dels jugadors del Lugo dues hores més tard del previst, escortats pels Mossos d'Esquadra.

Aquella tarda, l'expedició gallega va decidir, a última hora, canviar d'allotjament. Havia de passar la nit a Girona, però després de tot el que havia passat, va optar per marxar a Barcelona, dormir allà i marxar l'endemà des de l'aeroport del Prat. Com que els va funcionar, el club ha decidit repetir la fórmula i, a diferència del que fan altres equips que no tornen el mateix dia, el Lugo es desplaçarà cap a Barcelona un cop acabat el partit, on s'allotjarà.

«No hi haurà venjança»

Antonio Campillo no va viure en primer persona el Girona-Lugo de l'última lliga, però sap de primera mà tot el que hi va passar i quin és el sentiment que es respira al vestidor de l'Anxo Carro pel que li han explicat els seus nous companys. El madrileny, que va comparèixer ahir en roda de premsa, va admetre que diumenge les espera «un partit difícil», sobretot perquè els gironins «estaran amb moltes ganes» després del que va passar al juny. «No crec que hi hagi venjança i mirarem per nosaltres mateixos. Crec que l'ambient serà del tot motivador. Conec el que va passar l'últim any. Nosaltres anem a guanyar i Montilivi és un bon lloc per aconseguir-ho», va afegir.