L'impressor, exfutbolista i estudiós de la història del Girona FC Jaume Curbet va ser acomiadat ahir al migdia en una cerimònia al Tanatori de Girona on el món del futbol, amb molts exjugadors, de la política i la societat gironina varen acompanyar la vídua i la resta de la família.

Jaume Curbet va morir dijous amb 88 anys després d'una llarga malaltia. Dedicat professionalment a les Arts Gràfiques durant més de cinc dècades, va fundar amb els seus germans la Impremta Curbet, Jaume Curbet va jugar de defensa al primer equip del Girona i va ser el capità de l'ascens a Segona Divisió del 1956. Un cop retirat, Curbet va ser un dels fundadors i el gran impulsor de l'Agrupació de Futbolistes Veterans del Girona i un constant estudiós de la història del Girona FC, autor dels dos imprescindibles volums de la Història del Futbol a Girona. El president del Girona, Delfí Geli, el delegat territorial d'Esports, Josep Pujols, l'exalcaldessa de Girona, Anna Pagans, o l'exregidor Joan Olòriz, van ser alguns dels presents en un acte on es va recordar la llarga vinculació de Jaume Curbet amb el futbol i el Girona FC.

En la cerimònia es va llegir un text escrit pel mateix Curbet on recordava com, de ben jove, passava moltes hores al camp de Vista Alegre, que estava situat just al costat de la casa on vivia.