El Girona continua negat de cara el gol i a Vitòria ha encadenat la segona derrota consecutiva. Un solitari gol de Juli a la primera part ha estat suficient per un Alabès que ha defensat amb ungles i dents el resultat. I això que els locals han patit les expulsions d'Einar (min. 28) i Dani Pacheco (min. 70), un escenari favorable que els gironins no han sabut aprofitar.

Perquè els de Machín pràcticament no han generat perill a la porteria defensada per Fernando Pacheco. Sense comptabilitzar gairebé ni una sola ocasió al seu favor, el Girona ha deixar escapar la possibilitat de sumar algun punt contra un rival que ha jugat moltíssims minuts amb inferioritat. Fins i tot l'expulsió de Mata (min. 72) tampoc servia per anivellar la balança perquè els de Bordalás ja estaven amb 9 al damunt del terreny de joc.

Amb aquest resultat, el segon 1-0 en contra consecutiu, els blanc-i-vermells acumulen més de 240 minuts sense veure porteria i es mantenen amb 14 punts. A més, la victòria del Tenerife fa que els canaris els avancin a la classificació i que demà, depenent dels resultats del Valladolid i Mallorca, puguin caure en descens. Això passarà si els de Pucela i els balears puntuen contra Saragossa i Osasuna, respectivament.

Alabès: Fernando Pacheco, Carpio, Einar, Pelegrín, Raúl García, Sergio Mora, Manu, Dani Pacheco, Juli, Kiko Femenía (Estrada, min. 61) i Toquero (Aritz Borda, min. 89).

Girona: Becerra, Pol Llonch (Álamo, min. 46), Kiko Olivas, Alcalá (Coris, min. 70), Lejeune, Aday, Pere Pons, Granell, Borja García, Felipe (Jairo, min. 61) i Mata.

Gol: Juli (min. 17).

Àrbitre: Areces Franco. Va expulsar Einar (min. 28), Dani Pacheco (min. 70) i Jaime Mata (min. 72). Va amonestar Dani Pacheco, Manu, Toquero i Granell.

Estadi: Mendizorrotza (Vitòria).