Era el debut més esperat. Rubén Sobrino va arribar aquest estiu al Girona cedit pel Manchester City, però encara no havia pogut debutar per culpa d'una lesió. Ahir ho va fer, més enllà de la seva participació a la Copa Catalunya, i el davanter va deixar molt bones sensacions jugant al davant al costat de Jairo. "He fet un bon partit després de tant de temps sense jugar. M'havia preparat per jugar-lo i les sensacions són bones per mi", va explicar Sobrino, que va deixar pinzellades de talent en atac i, per exemple, va conduir molt bé el contracop que va acabar amb el gol de Carlos Clerc que va obrir el marcador. "Estava pensant en el gol. Vull fer-ho bé aquest anysperò els davanters hem de fer gols", va dir Sobrino que va jugar 75 minuts (va ser rellevat per Borja Garcia).

"En l'aspecte anímic ens anirà bé aquest 3-0 per encarar la setmana i anar amb moltes confiança a Tenerife, però podem parlar de tranquil·litat", va explicar Rubén Sobrino que, a poc a poc, sembla clar que es farà un lloc a l'onze titular del Girona. Ahir, Pablo Machín el va situar fent parella de davanter samb Jairo (Jaime Mata estava sancionat) endarrerint la posició de Felipe a la mitja punta. El barceloní va jugar en el lloc que, darrerament, estava ocupant Borja Garcia que va entrar el darrer quart per jugar en punta en el lloc de Rubén Sobrino.