El Girona ha aconseguit esgarrapar un valuós punt en la seva visita al camp del Tenerife després de jugar pràcticament tota la segona part amb un home menys per l'expulsió de Javi Álamo. Sobrino ha avançat el Girona en la seva estrena com a golejador blanc-i-vermell (m.40) però Omar Perdomo, de cap en una acció d'estratègia ha aconseguit empatar encara abans de la mitja part. A la represa, Javi Álamo ha vist dues grogues en cinc minuts i ha deixat l'equip en inferioritat. Pablo Machín també ha estat expulsat per protestar la jugada. Tot i jugar amb deu, els gironins han pogut contenir tots els intents de fer el segon dels canaris que han topat amb un gran Becerra. Fins i tot Felipe Sanchón, en una ocasió molt clara, i ja als darrers minuts Mata i Aday, han tingut el triomf a les seves botes. L'empat deixa el Girona amb 18 punts, 15è, i amb dos punts de marge sobre el descens.

- Fitxa tècnica:

1. CD Tenerife: Dani Hernández; Cámara, Carlos Ruiz, Jorge, Aurtenetxe (Nano, min. 82); Alberto, Vitolo, Martínez (Jairo, min. 75); Suso Santana, Omar Perdomo i Pedro ("Xoco" Lozano, min. 66).

Entrenador: Pep Martí.

1. Girona FC: Becerra, Javi Álamo, Lejeune, Alcalá, Kiko Olivas; Clerc, Pere Pons, Alcaraz, Felipe (Richy, min. 92); Sobrino (Mata, min. 80)i Jairo (Aday, min. 59).

Entrenador: Pablo Machín.

Gols: 0-1. Min.41: Sobrino; 1-1. Min.43: Omar Perdomo.

Àrbitre: Juan Manuel López Amaya (Comitè Andalús). Ha expulsat l'entrenador visitant Pablo Machín per protestar (min. 54) i Javi Álamo per doble cartolina groga (min. 54). A més, ha amonestat els locals Alberto i Aurtenetxe, i Lejeune, Kiko Olivas i Alcaraz, per part visitant.

Incidències: partit disputat a l'estadi Heliodoro Rodríguez López davant 8.800 espectadors. Abans de l'inici del partit s'ha guardat un minut de silenci en memòria de l'exdirectiu del Tenerife Juan Sánchez Henríquez.