Per segona sortida consecutiva el Girona va acabar el partit amb deu homes. Si fa quinze dies a Mendizorrotza, era Jaime Mata qui no acabava el partit per doble amonestació, ahir li va tocar a Javi Álamo. El migcampista canari va veure dues targetes grogues en només quatre minuts (m.51 i m.55) i va deixar el Girona en inferioritat numèrica durant 35 minuts. L'expulsió no va influir en el marcador i tampoc va afectar el joc del Girona. Més aviat al contrari, el conjunt gironí va saber desactivar un Tenerife que no se'n va sortir amb superioritat numèrica. La d'ahir a Santa Cruz és ja la cinquena expulsió que pateix el Girona aquesta temporada. Una xifra considerable tenint en compte que tot just es duen quinze jornades de Lliga i que precisament cinc van ser les expulsions que va rebre l'equip en tota la temporada passada: Richy i Mas a Mallorca (jornada 41), Bigas a Saragossa (j.17), Juanlu Hens a Alcorcón (j.2) i Pere Pons contra el Ponferradina a Montilivi (j.7).

Les altres expulsions del Girona del curs han estat de Pons en el derbi contra el Llagostera a Montilivi, de Jairo a Leganés i d'Alcaraz a Oviedo. L'expulsió de Javi Álamo és la primera que pateix el jugador canari en la seva carrera professional (184 partits entre Universidad de Las Palmas, Cultural Leonesa, Real Unión, Mallorca B, Recreativo i Saragossa). Van ser dues targetes clares tot i que, sobretot la segona, evitable. També es podrien haver estalviat les expulsions Jairo i Mata a Leganés i Vitòria respectivament. De la seva banda, Machín va patir la seva segona expulsió des que entrena al Girona. El seu primer cop va ser el curs passat per protestar en la derrota a Saragossa (2-1).

L'Osca destitueix Tevenet

D'altra banda ahir a la nit, l'Osca va anunciar el cessament del tècnic Luis García Tevenet. La derrota contra el Llagostera i la mala dinàmica de l'equip van desencadenar la decisió de la directiva. És el quart tècnic cessat aquest curs.