Aday Benítez i Àlex Granell ja han donat el «sí, vull» al Girona. En només un parell de dies de diferència, gironí i vallesà van estampar la seva signatura per seguir vinculats al club de Montilivi fins al 2018. Un problema menys per a la direcció esportiva. Quique Cárcel, però, segueix mantenint uns quants fronts oberts.

Té al cap el Girona del demà i vol que alguns jugadors en concret hi siguin. Ell, juntament amb Ivan Hammouch, han aconseguint retenir Aday i Granell, encara que segueixen negociant amb d´altres futbolistes que acaben contracte aquest proper 30 de juny. Un d´ells és Jaime Mata. El davanter, que acumula 62 partits oficials i 17 gols amb la samarreta blanc-i-vermella, és juntament amb Eloi Amagat i Isaac Becerra les altres peces del trencaclosques que Cárcel no vol deixar escapar. Les negociacions fa temps que es van encetar, però de moment no hi ha cap pas en ferm perquè arribin a la seva fi. Mata és el primer que no vol córrer. D´ofertes d´altres clubs en té al damunt de la taula i vol seguir tensant la corda, prioritzant la present temporada i el rendiment immediat.

«Aquest estiu acabo contracte i des que va començar la temporada que el club està parlant amb mi de tot plegat. Ho estem fent amb tranquil·litat, perquè no hi ha cap pressa. Ara tampoc toca centrar-se en tot això i no li dono gaires voltes. Estic molt tranquil en aquest sentit. Hi ha interès perquè jo continuï i li ho agraeixo al club, però ja en parlarem», declara.