Després de la jornada del passat cap de setmana, Isaac Becerra i Kiko Olivas van superar la barrera dels 3.000 minuts jugats en l'actual lliga. Fins aquell moment, només set jugadors dels centenars que conformen la lliga, havien superat aquesta xifra. Becerra és, a més, un dels únics quatre que ha jugat tots els minuts possibles. Tres porters més: José Juan (Lugo), Nauzet (Osasuna) i Serantes (Leganés) en són els altres tres. La diferència és que Becerra també és el menys golejat del campionat, amb només 26 gols després de deixar ahir també la seva porteria a zero.

En la seva quarta temporada a Montilivi, el badaloní s'ha convertit amb escreix en una de les icones de l'equip. Les seves intervencions han donat molts punts i han salvat de més d'un desastre. Amb el que ja no devien comptar tant els aficionats del Girona FC és que Kiko Olivas donés el resultat que està donant en la seva primera temporada. Potser perquè arribava del descendit Sabadell o potser perquè amb Alcalá, Lejeune i Richy ja es veia la posició ocupada i de manera inconscient se'l posava com a quart central. El cert és que al principi va ser una de les sorpreses i ara s'ha convertit en un intocable de la defensa. I com a dada, el malagueny és un dels set únics jugadors que havien disputat les 34 primeres jornades de lliga, ara ja 35, i el sisè amb més minuts: ara ja 3.135. Per si fos poc, i malgrat ser central, ha marcat quatre gols en l'actual lliga, el que el converteix en el tercer màxim golejador de l'equip en companyia de Lekic i per darrere de Mata i Jairo. I una bona dada: ha fet més gols que targetes ha vist, només tres. I és que amb el seu joc sòlid, fiable, de contundència mesurada i d'anticipació, no necessita massa més per frenar els davanters que li van passant pel davant jornada a jornada.

Montilivi té en Becerra i Kiko Olivas els seus dos herois particulars, amb més de 3.000 minuts, tots els partits disputats i la sensació -certa- que amb ells s'està en bones mans. El porter, com Spiderman amb les seves teranyines, arriba a totes les pilotes, tant si són a l'escaire, com si cal anar a la base del pal. I Kiko Olivas, com si tingués l'escut rodó amb l'estrella llampant del Capità Amèrica, atura tot allò que gosa molestar el seu territori, en aquest cas, l'àrea gironina.