Un gol de Lekic a la segona meitat ha servit perquè el Girona, el millor equip de la segona volta, derrotés el Tenerife (1-0) davant 5.300 espectadors a Montilivi i fes un pas de gegant per entrar en els llocs de promoció d'ascens.

Els locals han controlat la situació durant pràcticament tot el partit i ja en el primer minut, per mitjà d'una acció d'Eloi Amagat, ha posar setge a la porteria del Tenerife, però la rematada de Mata l'ha rebutjada Dani Hernández.

El Girona era qui tenia la possessió de la pilota i les idees més clares per endur-se el partit, encara que el Tenerife també ha tingut les seves opcions, com en el minut 20, quan l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc un gol de Lozano per fora de joc. Kiko Olivas, a l'equador del primer temps, ha tingut l'1-0 al seu cap, però la rematada l'ha atrapat fàcilment el porter del Tenerife. Amb el pas dels minuts, cap dels dos equips tenia la lucidesa necessària per marcar, en un partit en el qual les defenses eren molt superiors als atacs.

En l'última acció dels primers 45 minuts, Suso ha tingut una bona ocasió després d'una bona jugada individual, però la seva rematada ha marxar alta. Ha sortit disposat el Girona a imposar el seu futbol des del primer minut de la represa i ha posat una marxa més. Pablo Machín ha fet dos canvis, Borja i Aday, per Granell i Álamo, i el seu equip ha tingut una altra cara.

En la primera acció perillosa del segon temps, els locals s'han posat per davant després que Lekic desviés amb la punta de la bota un remat d'Aday des de dins de l'àrea. Els visitants han reclamat fora de joc i una falta prèvia al porter.

Amb el gol, el Girona s'ha mostrat molt més còmode sobre el terreny de joc. Per contra, el Tenerife no trobava la connexió amb els seus davanters i no creava perill davant la porteria de Becerra. En el minut 72, Mata hauria pogut sentenciar el partit en un bon contraatac portat per Pere Pons, que ha firmat una actuació sublim, però el davanter madrileny ha errat en la definició i la seva rematada ha sortit per poc a la dreta de la porteria d'Hernández.

En l'últim quart d'hora de partit, el Girona semblava tenir-ho tot controlat, però el Tenerife, que no es rendia, intentava anotar el gol de l'empat, encara que amb prou feines tenia idees en atac i entre la defensa catalana i el porter Isaac Becerra solucionaven amb solvència qualsevol intent dels visitants. Els locals s'han anat fent enrere i això ha fet que els canaris busquessin el gol fins l'últim instant. A falta d'un minut per al final ha arribat una de les més clares per al Tenerife, però quan semblava que Lozano remataria des de l'interior de l'àrea, ha aparegut Eloi per tallar l'atac.

El Girona es col·loca setè, a un sol punt de la fase d'ascens i a quatre de pujar directe a Primera, després que el Saragossa hagi arrencat un empat (1-1) a Ponferrada en el darrer partit de la jornada.

Fitxa tècnica:

1 - Girona: Becerra; Javi Álamo (Aday, min.45), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Eloi, Granell (Borja, min.45); Mata; i Lekic (Cristian Herrera, min.65).

0 - Tenerife: Dani Hernández; Cristian García (Omar, min.82), Carlos Ruiz, Germán, Aurtenetxe; Vitolo, Aitor Sanz (Javi Lara, min.71), Suso Santana (Crist, min.76), Moutinho; Lozano; i Nano.

Gol: 1-0, min. 60: Lekic.

Àrbitre: Víctor Areces Franco (comitè asturià). Ha amonestat Aurtenetxe.

Incidències: Partit corresponent a la trentè sisena jornada de la lliga Adelante disputat a Montilivi davant 5.311 espectadors.