Guanyar a Còrdova aquest diumenge i tancar la jornada entre els sis primers classificats. Aquest és el desig que té en ment Pablo Machín per al seu Girona i així ho ha expressat en una roda de premsa en la que, a banda d'analitzar el compromís d'aquest cap de setmana, ha lamentat la greu lesió que aquesta setmana ha patit Carles Mas i que obliga al central gironí a dir adéu a la temporada.

"Seria de justícia que, d'una vegada per totes, l'equip pugui acabar una jornada en posicions de play-off", ha dit un Machín que assenyala el Còrdova com un "molt bon equip" que disposa de "suficients ingredients" per ser considerat com un clar candidat a l'ascens. Malgrat la qualitat dels andalusos, el tècnic té molt clar que els seus sortiran a "guanyar" a l'Arcángel amb la intenció de tancar la jornada entre els sis primers per primer cop aquesta lliga: "Al llarg de la temporada hem fet mèrits suficients per aconseguir-ho i estar ben amunt".

També ha dit la seva quan se li ha preguntat per quin botí el deixaria satisfet dels dos partits seguits (Còrdova i Elx) que el Girona té ara fora de casa: "Jo segueixo signant fer el play-off, ja sigui guanyant aquests dos partits com perdent-los", ha assegurat.