El Girona ha vist frenada la seva bona dinàmica d'aquesta segona volta al perdre per la mínima aquest vespre a Còrdova. Un gol de Pedro Ríos a un quart d'hora pel final ha deixat els de Pablo Machín sense el punt que els hauria fet entrar en posicions de play-off.

Els gironins han dominat bona part del partit però sense disposar d'ocasions clares per avançar-se. En canvi, el Còrdova ha aprofitat una pèrdua en la sortida de la pilota per trenar un ràpid contracop i marcar l'únic gol del partit.

D'aquesta manera el Girona veu com se li escapa una bona oportunitat per fer un pas de gegant cap a la promoció en una jornada en què d'haver guanyat s'hauria col·locat cinquè.

El play-off segueix a un punt de distància però l'ascens directe s'escapa ja a 7 punts. Els andalusos es tornen a posar de ple en la lluita pel play-off ja que sumen 55 punts, els mateixos que els gironins, l'Elx i l'Alcorcón.

En acabar el partit, el tècnic Pablo Machín ha declarat «hem perdut una oportunitat; amb un punt ens ha valgut. Hem sigut ambiciosos, ho hem demostrat en tot moment. A la primera part pràcticament l'únic equip que ha existit ha estat el Girona, en la segona s'ha equilibrat.»

«En això del futbol no és tenir-les, sinó encertar-les». Machín lamentava no haver pogut aprofitar les poques ocasions que ha tingut l'equip. «Hem tingut oportunitats, hem donat bona imatge, però l'efectivitat ha estat seva».

Pel que fa a les opcions de play-off, el sorià manté totes les esperances. «Si entrem a l'última jornada em conformo. Algun dia havia d'arribar la derrota, només havíem perdut un partit en la segona volta. Esperem allargar el bon moment i esperar també la nostra oportunitat», ha afegit.

Machín considera que hi ha hagut una jugada decisiva: «La clau ha estat a l'inici del segon temps quan Fidel ha agafat a Coris. Som un equip excessivament honrat, un altre futbolista amb més experiència s'hauria deixat caure. Hauria estat segona targeta, crec. S'ha de seguir endavant. Tenim un altre repte la setmana vinent», ha destacat.

Fitxa del partit:

1 Còrdova CF: Razak, Stankevicius, Héctor Rodas, Deivid, Cisma; Pedro Ríos, Eddy (Markovic, min. 71), Caballero, Fidel (Pineda, min. 66); Xisco (Luso, min. 80) i Florin.

0 Girona: Becerra; Sebas (Javi Álamo, min. 70), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Eloi, Borja García (Mata, min. 80); Lekic (Sobrino, min. 60) i Cristian Herrera.

Gol: 1-0, min, 76, Pedro Ríos.

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez, va amonestar als jugadors del Còrdova Fidel i Deivid i a Becerra, Eloi i Pons.

Partit disputat a El Arcángel davant d'uns 10.000 espectadors.