El 'play-off' i Alfredo Ortuño han estat els dos temes principals en la roda de premsa que Pablo Machín ha protagonitzat aquest migdia a Montilivi. Del davanter del Mallorca, el tècnic ha dit que el considera un "perill", mentre que de la promoció ha assegurat que tot i venir de sumar un punt en els últims dos partits el Girona manté "les opcions intactes" per disputar-lo.

Segons el sorià, "si perdem no quedarem descartats i passi el que passi contra el Mallorca seguirem tenint opcions" d'acabar la lliga entre els sis primers classificats. A més, ha reconegut obertament que un hipotètic ascens a Primera "seria la bomba tal i com ha anat la temporada" recordant que "fa una volta vam patir molt per empatar a Mallorca i igualar amb ells a punts a la classificació. Ara la situació ha canviat; nosaltres aspirem a pujar i ells lluiten per no baixar".

D'Alfredo Ortuño, ara atacant dels balears però a qui va tenir "la sort" d'entrenar durant unes jornades el curs 13/14, tot van ser bones paraules: "És un autèntic perill. Un jugador que porta el gol a la sang. Potser no és un virtuós tècnicament, però sí un treballador nat i molt competitiu. Els seus bons números no em sorprenen gens".