Tots convocats. La primera plantilla del Girona al complet marxarà demà al matí cap a Ponferrada, on l'equip es jugarà al vespre la possibilitat de classificar-se per al «play-off» d'ascens a la Primera Divisió. Així ho ha explicat Pablo Machín a la roda de premsa prèvia que ha protagonitzat aquest migdia a Montilivi, en la que ha assegurat que «creiem que és un partit prou important com perquè hi estiguem tots donant suport».

Tot i això, el tècnic no podrà compotar amb tots els seus futbolistes. Carles Mas va ser operat aquesta mateixa setmana i cal sumar-li dues baixes més. «Felipe i Jairo no s'han recuperat a temps», ha dit. Jugui qui jugui, Machín té clar que «hem estat esperant 41 jornades per classificar-nos per a la promoció d'ascens, el que semblava molt complicat unes setmanes enrere. És una qüestió de tots i el millor és

estar junts».

El sorià també ha justificat el pla de viatge, amb l'anada i la tornada el mateix dia de partit. «Es viatja com és pot i no com es vol. Per anar, les alternatives eren inviables i el club ha fet un gran esforç fletant un xàrter. I per tornar, com que un dia de partit als jugadors i al mateix entrenador ens sol costar anar-nos a dormir, hem pensat que el millor era que tothom descansi al seu llit», ha valorat.