Cristian Herrera estarà disponible per jugar aquest dijous al camp del Còrdova l'anada de les semifinals del «play-off» d'ascens a la Primera Divisió. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, el canari podrà entrar a la llista de convocats després que avui s'hagi exercitat sense cap mena de problemes en el primer entrenament de la setmana que l'equip ha realitzat aquest matí a les instal·lacions de Montilivi.

El davanter va patir un esquinç a l'articulació acromioclavicular dreta de grau II en la celebració del gol que va marcar dissabte al camp del Ponferradina i el diumenge va quedar-se al marge del grup amb un visible cabestrell al seu braç. Tot i això, avui ha estat un més del grup en l'entrenament i tot i que de tant en tant es tocava la zona adolorida, ha pogut realitzar tots els exercicis sense problemes.

Pablo Machín ha treballat amb tots els jugadors disponibles tret dels atacants Felipe Sanchón i Jairo Morillas, que s'han exercitat al marge i que difícilment podran estar en condicions de jugar a l'Arcángel.