L'expedició del Girona ja ha posat rumb cap a Barcelona, on agafarà a les 15.50 un TAV que durà tècnics i jugadors fins a Còrdova. Machín no ha pogut incloure a la llista de convocats el sancionat Lejeune, ni tampoc els lesionats Mas, Felipe i Jairo. També ha caigut Álamo, amb molèsties, i Pol Llonch per decisió tècnica. Cristian Herrera, que ja es va entrenar dimarts sense problemes, estarà a disposició del preparador.

Abans d'emprendre el viatge cap a Andalusia l'entrenador del Girona ha analitzat el partit de demà al Nuevo Arcángel, corresponent a l'anada de les semifinals del "play-off" d'ascens a Primera. En aquest sentit ha recordat que al Còrdova «no l'hem pogut guanyar en cap dels dos partits de lliga», tot i que va reconèixer que l'equip arribava a la promoció «de manera molt diferent a la de l'any passat», quan s'havia escapat l'ascens directe en el temps afegit.

Segons ha considerat «en els "play-off" sempre es decideix tot en el partit de tornada». També ha deixat clar que «anem a Còrdova confiats que tot el que hem fet fins ara no és casualitat i ho volem seguir demostrant». Sobre el partit ha explicat que «a nivell tàctic, serà semblant al de fa un mes a la lliga, però amb un component emocional ben diferent». «Ha estat una sorpresa acabar quarts i fer el play-off però la lliga et dóna sempre el que et mereixes», ha subratllat.

Demà a Còrdova Machín es convertirà, amb 100 partits, en el tècnic que més cops ha dirigit el Girona en aquesta etapa a Segona (dissabte a Ponferrada va igualar amb Raül Agné). Sobre aquest aspecte ha dit: « Els números que porto des que sóc al club són impressionants. Han estat gràcies als jugadors que he tingut».

La llista de convocats són Becerra, Germán, Coris, Alcalá, Granell, Richy, Pere Pons, Mata, Eloi, Alcaraz, Maffeo, Cristian Herrera, Clerc, Aday, Sobrino, Kiko Olivas, Lekic i Borja García.