Encaixades de mans, rialles, abraçades i, fins i tot més d'una llàgrima d'emoció es van poder veure entre les cares dels convidats a mesura que s'anaven retrobant. L'àpat era gairebé el de menys i alguns exjugadors van menjar ben poc degut a les ganes que tenien d'enraonar amb excompanys i amics que feia molts anys que no veien. Un dels més sol·licitats va ser Delfí Geli. L'actual president, que continua jugant a l'equip de veterans del Girona, va ser un dels grans protagonistes de la vetllada amb el seu parlament que va servir tant de record i agraïment als presents com d'esperonament per a la plantilla actual per al partit de demà a Ponferrada. Geli va parlar «de l'ambició i il·lusió» del nou projecte que de la mà de TVSE Futbol està construint les bases de quelcom que ha de ser important. «El projecte toca de peus a terra però es marca grans fites. Aquesta és la mentalitat per assolir l'èxit. Construir uns bons fonaments i fer coses ben fetes per anar creixent de manera progressiva», deia. Geli subratllava el canvi que ha fet el club els darrers temps. «D'aquesta manera el club aconsegueix el respecte de tot el teixit esportiu, social i econòmic. Ja estem recollint els primers fruits i aquesta trobada n'és el primer exemple».

Els jugadors de l'actual plantilla van escoltar atents tots els parlaments. Els de la casa, els Eloi Amagat, Granell, Pons, Coris ho van fer amb coneixement de causa, així com els més antics a la plantilla com Felipe Sanchón, Richy Álvarez o Isaac Becerra. Tots van rebre missatges d'ànims i de força per al partit de demà per part dels que fa uns anys ocupaven el seu lloc al vestidor. Geli també va tenir paraules per a ells, a qui va voler donar tot el suport. «Quan saltin al camp a Ponferrada han de saber que la força i l'esperit de tota l'afició blanc-i-vermella estarà al seu costat», els va dir.

El president va resumir l'ADN blanc-i-vermell amb un seguit de valors: «Unió, entusiasme, treball en equip, no defallir davant les adversitats i fixar-se un objectiu per assolir» i va acabar el seu parlament demanant a tots els presents que continuin «portant el Girona al cor» i un emocionant «Visca el Girona!» que va ser respost més fort que mai per tots els convidats.