L'expedició del Girona ha sortit aquest migdia des de Montilivi, en autobús, cap a Pamplona, on al vespre hi quedarà concentrada a l'espera del partit d'anada de la final del «play-off» d'ascens a Primera que es disputarà demà (20.00) a El Sadar. Pablo Machín s'endú tots els jugadors disponibles, només són baixa els lesionats Carles Mas i el tercer porter, Oliveros.

«Tenim un dia menys de recuperació que el rival, esperem que no sigui determinant. Però no volem posar excuses», ha explicat l'entrenador del Girona, en referència al fet que els blanc-i-vermells van jugar la semifinal contra el Còrdova (amb pròrroga) diumenge i els navarresos van imposar-se al Nàstic dissabte. Per això va dir que «això no s'atura» i va admetre que «no hem tingut temps per gaudir de la remuntada» contra l'equip andalús».

El tècnic també ha dit que «ens espera una eliminatòria molt competida contra un gran rival. Estarem a l'alçada, n'estic convençut». Ha reflexionat que «l'Osasuna té més història que nosaltres, però tenim molta il·lusió. És la nostra oportunitat» i, en aquest sentit, «esperem tenir una bona tarda a El Sadar i deixar l'eliminatòria ben encarada per a la tornada».

«Hem arribat fins aquí perquè ens ho hem 'currat' molt, no perquè el futbol ens en degui una», ha subratllat el tècnic del Girona, després que diumenge José Luis Oltra digués al final de la semifinal que «el futbol en deu una al Girona des de l'any passat i avui n'hi ha tornat almenys la meitat».