Portu ha obert aquesta tarda a Montilivi el capítol de presentacions dels nous fitxatges del Girona per a la nova temporada 2016/17. L'exjugador de l'Albacete ha explicat que ha triat aquesta oferta «pel seu projecte ambiciós» i ha recordat que «els dos últims anys l'equip ha funcionat i tant el model de joc com la plantilla m'han cridat molt l'atenció».

«Tenia una clàusula amb l'Albacete per quedar lliure en cas de descens. Quan vam acabar la temporada Quique Cárcel i el president es van posar en contacte amb mi», ha afegit Portu, que es veu «en les tres posicions del mig del camp». Segons ell pot aportar

«caràcter, lluita, molt d'esforç, les arrencades, i sobretot donar el dos cents per cent de mi». Companys seus aquesta temporada a l'Albacete com Adrià Carmona i Dani Mallo li han donat bones referències «del club i de la ciutat» i ha constatat que s'integra en un projecte que «va cap amunt».

Per la seva banda el director esportiu, Quique Cárcel, ha dit que «fPortu és un jugador que aquests dos últims anys ha fet una progressió espectacular. El segueixo des de fa anys. Va a més. És un jugador que m'agrada, el veig amb valors molt grans, només parla d'esforç, fam i ganes de créixer. Busquem això dins la plantilla». El Girona presentarà demà al migdia (12.00) Ramalho, que torna a Montilivi després d'haver jugat la segona volta del curs passat al Bilbao Athletic una vegada recuperat de la greu lesió que va patir.