Els accionistes del Girona FC han aprovat aquest vespre, per unanimitat, tots els punts de l'ordre del dia de la junta extraordinària celebrada a Montilivi. D'aquesta manera s'obrirà una ampliació de capital per compensació de crèdits per valor de 3'8 milions que permetrà augmentar la seva participació a TVSE Futbol, l'actual propietària del club, fins a més del 90% dels títols. Una mesura, aquesta, que consolida la viabilitat i estabilitat econòmica del club ja que ingressarà els diners que els propietaris havien injectat a travès d'un crèdit participatiu a finals de l'any passat i que, d'aquesta manera, no s'hauran de tornar.

El Girona també va aprovar rebaixar de cinc a tres els membres mínims del Consell d'Administració (amb un màxim de 21), tot i que finalment no hi va haver ni altes ni baixes en l'òrgan dirigent de l'entitat i segueix format per Ignasi Mas-Bagà, Salvador Capdevila, Albert Mateos, Joel Borràs i David Sánchez. La junta ha reunit, físicament, 17 accionistes que representaven el 81'06% del capital. Amb l'ampliació que es va obrir el capital social del Girona passarà a ser de 8.922.900 euros.

Els punts de l'ordre del dia han quedat resolts en poc més d'un quart d'hora i tots amb un consens total. En l'apartat de precs i preguntes alguns accionistes, parlant com a abonats, han fet arribar al Consell d'Administració la seva queixa per la manera com es va gestionar la venda d'entrades del partit contra l'Osasuna de la final de la promoció d'ascens de la temporada passada. Aquests aficionats s'han queixat pel fet que inicialment es pogués comprar 4 entrades addicionals per abonat, un fet que va provocar que ràpidament les localitats s'exhaurissin.