Encara en plenes vacances després de disputar amb la selecció espanyola la passada Eurocopa de França, el futbolista d'origen brasiler Thiago Alcántara, exjugador del Barça i actualment migcampista del Bayern de Munic alemany, va disfrutar al costat de la companyia dels joves futbolistes d'un matí al Campus de futbol que organitza el Girona a Montilivi. És la segona experiència del jugador en l'esdeveniment organitzat per l'equip gironí, ja que l'any passat ja va assistir, juntament amb Javi Martínez, al Campus Girona Esport Camp que es va organitzar a Arbúcies.

Sobre la mateixa gespa on els jugadors del primer equip del Girona juguen els seus partits a Segona A, molts dels joves jugadors que veuen aquests partits des de la graderia van tenir l'opció de fer uns exercicis sobre el terreny de joc. I a més, sota la mirada d'un futbolista de la talla mundial com Thiago. El migcampista del Bayern es va reunir amb cada un dels grups de nois i noies que formen el Campus i hi va mantenir una petita xerrada, sota l'atenta mirada de tots els participants, que no perdien de vista l'exjugador del Barça. Una rotllana al seu voltant, unes paraules sobre el futbol i després, firma d'autògrafs i alguna fotografia. Així, amb tots els grups, deixant entremig alguns tocs de pilota amb els joves gironins.

Thiago Alcántara és un dels il·lustres del món del futbol que han visitat o visitaran el Campus d'estiu del Girona. Ja hi han passat personatges com Marc Muniesa, ex jugador del Barça i actual futbolista de l'Stoke City anglès, Pau López, porter de l'Espanyol o Jordi Balcells, preparador físic del primer equip del Girona.

El que probablament serà la gran atracció d'aquest Campus, que ahir va finalitzar la seva tercera setmana d'activitat, encara ha d'arribar. Serà quan el flamant nou entrenador del Manchester City, el català Pep Guardiola, visiti les instal·lacions del Girona per trobar-se amb els joves participats del Campus.

La data no serà pública i el club informarà de la seva presència un cop ja s'hagi produït.