Paral·lelament a la planificació del primer equip, la direcció esportiva del Girona, en aquest cas Ivan Hammouch, treballa en la configuració de la plantilla del Peralada, nou filial del club blanc-i-vermell aquesta temporada. El conjunt altempordanès va donar ahir el tret de sortida a la pretemporada amb les revisions mèdiques i el primer entrenament. Abans de calçar-se les botes i vestir-se de curt, el Peralada va anunciar les incorporacions de quatre nous jugadors. Es tracta de Marc Vallhonesta i Djak Traoré (Olot), Marc Carbó (Girona B) i de Pablo Carbonell (Alabès B).

Dos reforços de luxe per a l'equip que arriben procedents de Segona B, mentre que Carbonell ho fa del filial del conjunt basc, que jugava a Tercera. Traoré, de 21 anys, és propietat del Girona, la qual cosa ha facilitat l'operació. Hammouch, això sí, l'ha hagut de convèncer que baixi una categoria i competeixi a Tercera Divisió. De la seva banda, el central Vallho, de 29 anys, va refusar la proposta de renovació amb l'Olot seduït per la proposta del Peralada. El lateral esquerre Carbonell, de 22 anys, aterra a les comarques gironines procedent de l'Alabès B, que el va incorporar el curs passat després de despuntar al planter de l'Alcoià. De la seva banda, Marc Carbó seguirà vinculat al Girona després de jugar el curs passat al filial, a Primera Catalana. Carbó ha refusat propostes del Sabadell, l'Olot i del Betis B per quedar-se al Peralada.

Amb aquestes noves quatre incorporacions, el Peralada ja compta amb una desena de jugadors. La resta de la plantilla la formen David Serrano (Badalona/Girona), Nacho Ruiz (Girona B), Estellés (Sabadell B), Chele (Terrassa), Pau Ribas (L'Escala) i Jorge Sureda i Javi Sánchez (Mallorca juvenil). Els propers dies arribaran més futbolistes.

Els jugadors disponibles van exercitar-se a les ordres d'Arnau Sala i Xavi Punsí al Municipal de Peralada, en el que va ser el primer entrenament de la pretemporada. El flamant filial gironí alternarà els entrenaments a Peralada i a Girona però els partits els disputarà a l'estadi altempordanès.