«És un jugador de la casa i li veig molt de futbol encara», deia ahir Quique Cárcel sobre la renovació de Felipe Sanchón. Després d'uns quants dies de negociacions, el davanter de Sant Boi de Llobregat, de 34 anys, i el Girona han arribat a un acord per a perllongar el contracte fins al 30 de juny del 2017. L'entesa entre les parts hauria arribat dilluns i en les properes hores s'hauria de fer oficial. De fet, Cárcel ahir ja va dir que era «imminent». Felipe havia rebut l'interès d'algun equip de Segona A i també del Llagostera, però finalment s'ha decidit a continuar un any més a Montilivi.

D'aquesta manera, Felipe ?Sanchón completarà la davantera del Girona 16-17, que estarà formada per Cristian Herrera, Longo, Sandaza, Lekic i el de Sant Boi. Tot i que Cárcel considera que cinc «és el nombre adequat» de davanters, depenent de com vagi la pretemporada, el club no descarta fer algun moviment més a la zona ofensiva. El paper residual de Lekic als últims partits del curs passat podria ser un avís perquè el serbi es posi les piles aquesta pretemporada. En aquest sentit, han deixat el club Jairo Morillas (Numància), Jaime Mata (Valladolid) i Rubén Sobrino (Alabès) i només han arribat Samuele Longo i Fran Sandaza.

L'acord per continuar un curs més a Montilivi farà que Felipe Sanchón compleixi la seva setena temporada vestit de blanc-i-vermell, on va viure la seva primera experiència ara fa onze anys (2005-06) a Tercera. El davanter, format al planter del Barça, ha disputat 183 partits amb el Girona en els quals ha marcat 56 gols.