Problemes per resoldre

10.09.2016 | 07:14

Encara no fa un mes que ha començat la competició oficial i Pablo Machín ja té uns quants problemes -i no pas petits- per solucionar. D'entrada, el més immediat, és arreglar la imatge d'irregularitat donada en el darrer partit de Lliga contra el Valladolid, situació a la qual se li afegeix ja la poca pólvora mostrada ahir a la Copa, que va significar l'eliminació en aquesta competició.

Si bé una victòria contra l'Almeria aquest diumenge ajudaria a arreglar aquesta situació, a Machín no se li acaba la feina perquè a no gaire més llarg termini ha d'aconseguir que l'equip perdi la irregularitat mostrada fins ara i es converteixi en un bloc fiable, sobretot en l'àmbit defensiu, si tenim en compte que en els quatre partits oficials jugats fins ara sempre ha encaixat, com a mínim, un gol.

De totes maneres, el maldecap de llarga durada que se li planteja ara al tècnic després de caure a la Copa és mantenir el vestidor motivat durant tota la temporada sabent que uns quants jugadors quedaran fora de la convocatòria cada setmana i ja no tindran, ni tan sols, la possibilitat de jugar la competició del ko. Administrar aquest fet l'any que el Girona té una plantilla més àmplia i de qualitat que mai serà bàsic per a l'entrenador sorià.

I malgrat que no serveix de massa mirar enrere si s'ha de fer una valoració del partit d'ahir, l'eliminació cal considerar-la com a justa. És veritat que l'Osca va fer molt poc per classificar-se, però menys va fer el conjunt gironí, com a mínim, en atac.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona FC

Tres dels últims quatre triomfs del Girona a fora han estat amb superioritat numèrica

Cent tretze dies feia que el Girona no celebrava una victòria lluny de Montilivi. A Sevilla es va...

La ´cara A´ de l´equip de Machín

Hi ha tardes que sense saber per què es posen absolutament de cara i això és el que li va passar...

Sacrificar un davanter per deixar lloc a Alcaraz, la clau del pas endavant

Pablo Machín arrossegava un dilema existencial. El tècnic s'engresca amb la combinació que resulta...

Machín troba la tecla bona

Machín troba la tecla bona

El Girona fa el millor partit de la pretemporada, deixa la porteria a zero per primer cop i...

Enllaços recomanats: Premis cinema