"Just". Així va veure Pablo Machín el 0-0 d'ahir a Cadis. Just, perquè l'"equilibri" va ser la nota predominant i també perquè "tots dos equips hem tingut oportunitats". I just, perquè "el mal estat del terreny de joc" va jugar una mala passada a uns i altres. Però ell, positiu de mena, va escombrar un xic cap al bàndol del Girona. Com fa sempre. Tot i admetre que el rival els havia posat les coses "ben difícils", no va amagar que la millor oportunitat al llarg dels 90 minuts va ser blanc-i-vermella. El pal d'Eloi Amagat al primer temps, si hagués acabat en gol, hauria canviat el signe del partit. Així ho creia el sorià. "Si hagués entrat, crec que el partit hauria estat nostre, tot i que el partit estava perquè el guanyés el primer que marqués", va valorar.

Prou satisfet va marxar Machín del Ramón de Carranza. Un punt a la butxaca i quatre jornades sense perdre. A més, tercer partit de lliga consecutiu sense encaixar. "És un dels nostres objectius: no rebre gols perquè això et dóna més opcions de guanyar. Ho hem aconseguit. Seguim puntuant en un camp, com tots, molt difícil", va valorar, afegint que "s'ha notat que el Cadis estava necessitat". A més, va "lamentar" el "mal estat" de la gespa, cosa que va provocar que es veiés "un partit amb més lluita i imprecisions" que no pas un "joc preciosista" a banda i banda.

Per al tècnic, el Girona es va enfrontar ahir a un Cadis "com ens esperàvem, amb dues bandes molt ràpides, que ens volia fer mal al contracop" i també amb "dos grans rematadors". Tot plegat, per posar les coses "ben difícils" al seu equip. Per això, tenia ben clar que calia sortir amb només un punta i després retocar la pissarra al segon temps. "La idea era treballar el partit d'una manera per guanyar-lo després d'una altra, amb dos puntes perquè els dos centrals no se sentissin tan còmodes. No hem pogut tenir continuïtat per fer passades de qualitat perquè ells no ens han deixat jugar. Després, amb el joc directe, tan sols hem tingut un parell de bones ocasions", va dir.

També va parlar de l'absència de Borja, cosa que va "condicionar" els gironins perquè el madrileny és un jugador que "ens dóna clarividència" i és l'"encarregat de les pilotes aturades". Tot i això, "gràcies a la bona feina de la gent del club hem pogut fer viatjar l'Àlex (Granell), que ens ha pogut donar un cop de mà", va afegir, abans de destacar que "tot l'equip ha fet un partit bo i correcte, deixant-s'ho tot al damunt de la gespa".

Regust agredolç per a Cervera

Álvaro Cervera, entrenador del Cadis, va marxar cap a casa amb una barreja de sentiments. D'una banda, assegurava, sense dubtar-ho, que li havia "agradat moltíssim el meu equip i el partit que hem fet contra un rival que ha estat dos anys fregant l'ascens". Tanmateix, el 0-0 suposa la tercera jornada sense guanyar dels gaditants i també sense marcar, cosa que els deixa en posicions de descens. Per això, admetia també que "el vestidor està preocupat perquè estem a baix. No crec que s'hagin fet les coses tan malament per estar en descens". El càntabre va afegir que "moralment un partit així ens pot ajudar perquè no hem estat tan malament com en d'altres jornades. No sé si hem jugat millor, però hem gaudit de les nostres ocasions i hem estat més a prop de guanyar que no pas de perdre. El que és evident és que comencem a necessitar els punts".