Mantenir la porteria a zero diumenge al Ramón de Carranza contra el Cadis va permetre el Girona continuar en la seva bona dinàmica i allargar la sèrie de partits invicte a quatre. El bagatge de punts en aquest tram de competició és de 8 punts de 12 possibles. Una xifra més que positiva llaurada sobretot a partir de no rebre gols. I és que des del que va marcar Aurtenetxe a Montilivi que va suposar l'empat del Mirandés (1-1), el Girona no n'ha rebut cap més i encadena ja tres partits sense fer-ho. La ratxa de tres jornades sense encaixar és la segona millor des que Pablo Machín és l'entrenador blanc-i-vermell. Dissabte contra l'Oviedo, el tècnic sorià pot igualar el seu millor registre personal si manté novament el zero a la porteria.

Fins ara la millor ratxa sense rebre cap gol del Girona de Machín és de quatre jornades, registre que ha aconseguit fins a tres ocasions. El més recent és el dels últims partits de la temporada passada en què es va mantenir el zero a la porteria contra el Mallorca (1-0) i l´Alcorcón (2-0) a Montilivi i a Valladolid (0-0) i Ponferrada (0-1) per aconseguir el bitllet per a la promoció d´ascens en un esprint final gairebé perfecte.

Les altres dues ocasions en què el Girona de Machín va estar-se quatre partits sense rebre gols va ser en la temporada 2014-15. Una sèrie va ser a la primera volta amb els triomfs seguits contra Ponferradina (3-0), Albacete (0-1), Sabadell (0-2) i Mirandés (3-0). L´altra, ja a la segona volta, va aconseguir-se gràcies a tres victòries i un empat: Racing de Santander (0-1), Alcorcón (3-0), Tenerife (0-1) i Sporting (0-0). El fatídic gol de Caballero en l´última jornada contra el Lugo va evitar una tercera sèrie de quatre jornades sense encaixar ja que el Girona va arribar a l´última jornada de Lliga venint de guanyar a Vitòria (0-3), Llagostera (1-0) i Mallorca (0-1).

Així doncs, el Girona tindrà dissabte l´oportunitat d´igualar la millor marca de partits mantenint la porteria a zero davant un Oviedo que arribarà reforçat arran de la victòria contra el Rayo (2-0). Bounou, que avui juga contra el Canadà, serà l´encarregat de defensar la porteria blanc-i-vermella.