L'última setmana d'aquest mes d'octubre i la primera de novembre, Girona acollirà un any més les tradicionals Fires de Sant Narcís, la festa major de la ciutat. I, per primer cop des que l'equip blanc-i-vermell ha tornat a militar a la Segona Divisió A, durant la festivitat Montilivi acollirà dos partits de manera consecutiva. Numància i Tenerife visitaran l'estadi i la Lliga ja ha definit tots dos horaris. El primer es va anunciar la setmana passada, mentre que ahir va sortir a la llum el del segon.

El Numància, l'exequip de Pablo Machín i el primer que visitarà la ciutat per Fires, s'enfrontarà als gironins el proper diumenge 30 d'octubre. Ho farà en un horari inèdit fins ara aquesta temporada: les 12 del migdia. I només sis dies després, nou test per als blanc-i-vermells i en el mateix escenari. Aquest cop l'adversari serà el Tenerife. El duel contra els canaris ha quedat fixat per al dissabte 5 de novembre i donarà el seu tret de sortida a partir de les 6 de la tarda. Cap dels dos partits s'emetrà en obert, sinó que serà retransmès pel canal La Liga 123 TV.

La temporada passada, el Numància va ser el primer botxí del Girona a la Lliga. Va ser a la segona jornada, la primera que es jugava a l'estadi. En aquella ocasió, els sorians es van emportar la victòria per 2-3 en un duel que es va decidir gràcies a un gol in extremis al minut 93 que va deixar gelats els aficionats. Millor van anar les coses contra el Tenerife. Ja a la segona volta de l'últim campionat, i tot i que els illencs arribaven en molt bona forma, els tres punts es van quedar a casa gràcies a un solitari gol del serbi Dejan Lekic a la segona meitat.