Ahir a Montilivi tothom lamentava haver deixat escapar viu l'Oviedo. El Girona havia gaudit de tres oportunitats clares per haver decantat el partit mentre que els asturians amb prou feines havien fet dos xuts desviats, tots dos davant d'un Bounou pràcticament inèdit en el seu retorn a la titularitat. La manca d'encert de Longo, Portu i Borja García no va acabar costant cap disgust perquè, a banda de la poca ambició dels asturians, defensivament el Girona es va mostrar molt sòlid en defensa. Tant és així que els de Pablo Machín van aconseguir per quarta jornada consecutiva mantenir el zero a la seva porteria. D'aquesta manera són ja 367 minuts els que fa que el Girona no encaixa cap gol en contra. Són els que van des que Aurtenetxe (Mirandés) va marcar l'1-1 a Montilivi a set minuts per al final del partit fins ahir. Ni contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez, ni a l'estadi contra el Reus ni al Ramón de Carranza davant el Cadis, el Girona va rebre cap gol. En total quatre partits en què l'equip ha tornat a ser aquell equip segur i incòmode contra el qual els rivals no troben la fórmula per fer-los gaire mal.

Bounou (277) i René Román (90) es reparteixen l'honor d'aquesta ratxa d'imbatibilitat que iguala el millor registre des que Pablo Machín va arribar a la banqueta del Girona la primavera del 2014. D'aquesta manera, el conjunt blanc-i-vermell encadena quatre jornades sense encaixar per quart cop amb Machín com a entrenador i a Vallecas tindrà l'oportunitat d'ampliar la ratxa. Tot i això, de les quatre sèries, l'actual no és encara la millor. Els 367 que sumen imbatuts Bounou i René Román són la quarta marca per darrere de les tres que va signar Isaac Becerra el curs passat i l'anterior. El millor registre data de fa dues temporades (14-15) entre les jornades 21 i 26. Aleshores el Girona va estar-se 468 minuts sense rebre cap gol des que Lolo Pla va fer l'1-2 pel Lugo a l'Anxo Carro fins que Jorge Molina va marcar al Villamarín pel Betis en un partit que acabaria 2-1. Entremig, Becerra va deixar la porteria a zero contra el Racing de Santander (0-1), Alcorcón (3-0), Tenerife (0-1) i Sporting de Gijón (0-0).

La segona millor sèrie és també de fa dos cursos, quan Becerra va estar-se 384 minuts sense rebre gols. Ho va fer des del minut 88 de la sisena jornada a Sòria quan Braian Rodríguez avançava el Numància fins que al gol de Mojica al José Zorrilla contra el Valladolid de Rubi (m.22). Ni Ponferradina (3-0), ni Albacete (0-1), ni Sabadell (0-2), ni Mirandés (3-0) van poder batre el porter de Santa Coloma de Gramenet. Per un minut, el Girona no va batre aquest segon millor registre de Machín el curs passat al tram final de competició. L'equip va estar-se aleshores 383 minuts sense encaixar des que Carlos Clerc es va fer un autogol a Elx (m.75) fins que Xisco va obrir el marcador a l'Arcángel pel Còrdova en l'anada del play-off d'ascens. Pel mig, Mallorca (1-0), Valladolid (0-0), Alcorcón (2-0) i Ponferradina (0-1) van ser incapaços de superar Becerra.