En l'any que més es presumia de tenir un bon fons d'armari i d'una àmplia plantilla, a l'hora de la veritat Pablo Machín i el seu cos tècnic han decidit, a vegades per voluntat pròpia i en d'altres ocasions forçats per les lesions i sancions, reduir el cercle d'escollits. De jugadors a les seves ordres en té 25 (comptant el porter Gianni, que sol jugar amb el Peralada), però a l'hora de la veritat el sorià només n'ha utilitzat 19 en la desena de jornades que fins ara acumula el campionat. Això, el converteix en l'equip de Segona A?que menys futbolistes ha fet servir fins ara, només empatat amb l'Oviedo de Fernando Hierro, el Mirandés que entrena Carlos Terrazas i el Còrdova que dirigeix José Luis Oltra.

Amb més o menys minuts a les cames, han tingut una oportunitat els porters Bounou i René;?també els defenses Ramalho, Cifuentes, Juanpe, Kiko Olivas, Alcalá i Saúl;?els migcampistes Coris, Aday, Alcaraz, Pere Pons, Granell, Portu, Borja García i Eloi Amagat;?així com els davanters Cristian Herrera, Sandaza i Longo. En total, 19 futbolistes. D'aquests, tan sols 3 han aparegut en totes i cadascuna de les 10 jornades. Són Juanpe, Portu i Longo. Però només el primer pot presumir d'haver disputat, fins ara, tots els minuts de la lliga:?900.

Per contra, Machín encara no ha donat l'alternativa a d'altres 6 jugadors de la primera plantilla. Es tracta del porter Gianni, que tot i jugar habitualment amb el Peralada ha entrat a la convocatòria en dues ocasions. Tampoc han debutat Felipe Sanchón, Juan Cámara ni Pablo Marí, tot i haver estat disponibles en unes quantes jornades. Inèdits també ho han estat els centrals Carles Mas i Richy Álvarez; en el seu cas, però, les lesions que arrosseguen des de fa mesos els ha impedit, ni tan sols, entrenar-se amb normalitat i la seva data de retorn encara és una incògnita.

Curiosament, els sis primers equips de la classificació, exceptuant el líder Llevant, limiten la participació a només 20 futbolistes. És el cas del Lugo (20), Reus (20), Còrdova (19), Mirandés (19) i Girona (19). Trenca l'excepció el conjunt granota, primer a la lliga i que ha fet servir fins a 23 homes.