El matí va començar mogut a les xarxes socials del Girona. «Aquest migdia presentem una novedosa campanya on els abonats hi sortiu beneficiats. Estigueu atents!», s'hi podia llegir, acompanyant el text una imatge de la graderia de Montilivi plena d'aficionats. S'havia citat als mitjans de comunicació i també a una petita representació de seguidors i penyistes del club a Montilivi, generant certa expectació per comprovar de què anava la cosa. I?això que encara no fa ni quatre mesos, la sala de premsa de l'estadi acollia la presentació de la campanya d'abonaments de cares a la nova temporada, en la que tant el president Delfí Geli com el director general Ignasi Mas-Bagà asseguraven que superar els 6.000 socis era el gran objectiu d'aquest curs. Pocs mesos més tard i amb uns quants partits ja a la butxaca, encara no s'hi ha arribat, tot i que es va per bon camí. Però el club, decidit a seguir engreixant el número (ara se situen en els 5.610 socis), anunciava ahir una nova iniciativa amb la que vol mimar l'abonat, qui rebrà una quantitat de diners per cada nova alta que aporti.

Amb l'equip encara entrenant-se a la gespa, va ser Delfí Geli l'encarregat de conduir una breu però concisa presentació, en què la campanya Tots Guanyem, la segona d'aquest curs, va sortir a escena per primer cop. «Junts, socis i club podem fer el Girona més gran», va deixar anar el president en un moment del seu discurs. Perquè aquesta és la idea de la nova campanya, la de fer créixer el nombre de socis però sempre beneficiant els mateixos abonats que contribueixin perquè això sigui possible. «El nostre objectiu és fer créixer la massa social, perquè ells són la nostra raó de ser. Necessitem consolidar les bases perquè el nostre futur sigui encara més prometedor», engegava Geli, abans de donar a conèixer el punt fort de la nova campanya. El que vol el club és retornar el 20 per cent del preu del seu carnet a tots aquells abonats que aportin una nova alta a l'entitat. Aquesta oferta no serà acumulable, ja que aquest descompte només es realitzarà una vegada, per més persones que pugui aportar un mateix soci. A?més, el retorn d'aquest 20 per cent, sigui quina sigui la quantitat, sempre es farà mitjançant una transferència bancària i no pas en efectiu. I un apunt més:?el carnet Escolar, aquell que beneficia els socis que comprèn una franja d'edat que va d'un als 17 anys, sempre ha d'estar vinculat a la mateixa zona de l'estadi de l'abonat adult que l'hagi apadrinat.

«Necessitem el suport del soci i hem de comptar amb ell perquè el club creixi. Ells són els autèntics protagonistes i els necessitem. En soritran beneficiats, però també el Girona com a entitat i l'equip. ?Només així podrem fer un club més gran que tingui la il·lusió per seguir donant passes endavant», afegia Geli, qui valorava positivament els 5.610 abonats que s'han aconseguit fins avui, tot i admetre que la intenció és fer créixer aquesta xifra.

El Tots Guanyem dóna avui el seu tret de sortida i les noves altes es podran realitzar a les oficines de Montilivi i a l'estand del Girona al Pavelló Firal. Tot i això, el president reconeixia obertament que cap a finals d'any hi pot haver també l'habitual campanya de Nadal. «De moment encara no hi ha res tancat, però estem treballant en aquest sentit. Ens podria ajudar a créixer i això és el que volem».