El central Juanpe Ramírez és l'únic jugador de la plantilla del Girona que ha disputat fins ara tots els partits de Lliga. El defensa canari no s'ha perdut cap minut de la competició regular malgrat que des de fa algunes jornades està amb quatre targetes grogues i és a només una de la suspensió. Pablo Machín considera l'exjugador del Valladolid indiscutible i imprescindible per la qual cosa gens de gràcies li va fer ahir veure'l abandonar abans d'hora la sessió d'entrenament degut a una topada amb el porter René Román. I?més encara tenint en compte que el Girona s'ha quedat des de fa unes setmanes amb només tres centrals disponibles, ja que ni Richy Álvarez, ni Carles Mas, ni Kiko Olivas ni Pablo Marí, tots lesionats, estan en condicions de poder ser alineats diumenge contra el Numància. Ben bé després de la patacada, el canari va intentar continuar l'entrenament, però no va poder i va retirar-se als vestidors. El club no va informar de l'estat físic de Juanpe ni de la gravetat de la trompada, que va ser a la zona de les costelles. Així doncs caldrà veure si queda només en un ensurt o bé és alguna lesió de de més consideració.

Si Juanpe no pogués jugar contra el Numància, Machín tindria un seriós maldecap. I és que sense cap més central disponible del primer equip, el tècnic hauria de recórrer al filial. En aquest sentit, fins a set futbolistes del Peralada van participar a l'entrenament d'ahir a Montilivi. Els escollits van ser el porter Gianni Cassaro, els defenses Chele, Nacho Ruiz, Estellés i Carbó, el pivot Víctor Alonso i l'extrem Serrano. De tots ells, qui més números té de ser convocat diumenge és Carbó. El saltenc sol jugar de pivot al Peralada però Machín l'utilitza sempre de central als entrenaments. Carbó ja va viatjar la setmana passada a Vallecas on va veure el partit des de la banqueta. L'endemà diumenge va tenir minuts a la segona part en la derrota del Peralada al camp del Palamós.

La infermeria del Girona és més plena que mai des de la visita al camp del Cadis on van caure Fran Sandaza -ja recuperat-, Miguel Ángel Cifuentes i Pablo Marí. Després es lesionaria muscularment Eloi Amagat i abans ja es coneixien les baixes de Richy, Carlos Mas, Kiko Olivas i Felipe Sanchón.