Hi haurà aficionats del Girona als quals l'empat de dissabte no els haurà deixat gaire satisfets, veient-ho sobretot com una oportunitat perduda per encadenar dues victòries consecutives a casa. D'altres, però, es quedaran amb la idea que l'equip no va perdre, que va sumar un punt més i que gràcies a la resta de resultats de la jornada va fer un petit salt en una classificació d'allò més disputada. Perquè els de Machín, amb 18 punts al sarró passats 13 partits de lliga, han guanyat dues posicions: ara són cinquens i no pas setens, com fa una setmana. I el més important: continuen en zona de play-off d'ascens.

Cinquè i en promoció, però també empatat amb un munt d'equips que tenen els mateixos 18 punts. És el cas del Lugo (6è), Valladolid (7è), Osca (8è), Còrdova (9è) i Getafe (10è). El Girona mira cap amunt, tot i que no s'ha d'oblidar que, amb tanta igualtat com hi ha a la classificació, el descens és a tocar. La zona perillosa és ara a 4 punts, un menys que una jornada enrere.

Marca la frontera l'Almeria, que tot i guanyar el Còrdova amb claredat (3-1) i escalar a la taula, continua ben avall. Els andalusos tenen 14 punts, un més que Numància (13) i Alcorcón (13). Tanca la classificació una setmana més el Nàstic (10). Els grana, això sí, van aconseguir la seva primera victòria de la temporada al camp d'un Mirandés que fa setmanes que no aixeca el cap. Els de Carlos Terrazas, que van encetar el curs ben amunt, són ara cinquens per la cua, amb 15 punts, per culpa d'una ratxa espantosa: 6 partits sense guanyar i 4 derrotes seguides.