El defensa Sebastià Coris, que ha prolongat el seu contracte com a jugador del Girona fins al 2019, s'ha mostrat "molt agraït al club" per la confiança dipositada en ell i ha assegurat que té "moltes ganes de treballar" per afermar-se a l'equip.

Coris, que acabava contracte un any abans, ha explicat que el procés de negociació ha estat fàcil i que s'ha arribat a un acord "amb rapidesa".

El gironí ha reconegut que ha passat per "moments complicats" en els quals li ha faltat ritme, però que participa ara a l'equip i creu que la seva progressió és "bona".

El carriler ha evitat pronunciar-se sobre possibles nous objectius i ha apuntat que seguirà "posant-li les coses complicades al míster per créixer i seguir jugant".

D'una altra banda, el secretari tècnic del Girona, Quique Cárcel, s'ha mostrat "orgullós de renovar un jugador de la casa i amb l'ambició de Coris".

Cárcel ha afegit que, "malgrat que queden pocs jugadors als quals els queda menys d'un any de contracte", segueixen treballant i pot haver-hi novetats "en els pròxims dies".