Des de fa anys, Pere Pons és una habitual dels partits de Catalunya per Nadal. «Sempre hi he intentat anar amb el meu pare, crec que me n'he perdut pocs. Recordo bé els partits contra Brasil, Xina...», explicava aquest matí el migcampista de Sant Martí Vell que, a diferència dels altres anys, aquest cop podrà cantar l'himne des de peu de gespa perquè formarà part de la convocatòria de Catalunya pel partit contra Tunísia del pròxim dimecres 28 a l'estadi de Montilivi. «Jugar amb Catalunya és un somni fet realitat i un nou pas endavant en la meva carrera», diu Pons que reconeix que mai ha estat pendent de les convocatòries, perquè «normalment hi van jugadors de Primera Divisió de Barça i Espanyol que tenen molt nivell».

Sobre la resta de l'equip que presentarà Catalunya contra Tunísia, un dels seleccionadors, Sergio González no en va voler donar gaires detalls en la presentació oficial de dimecres a Girona. «Tots els jugadors volen venir, però ja sabem segur que els que juguen a Anglaterra no ho podran fer perquè la Premier no fa vacances», va afegir. S'entén que Barça i Espanyol nodriran la majoria de posicions de la selecció, tot i que els blaugrana no tornen a la feina després de Nadal fins al dia 30. Així els barcelonistes que s'apuntin al Catalunya-Tunísia ho faran sacrificant part del seu descans. La llista tindrà 22 integrants. Del rival, Sergio va destacar que té «moltes possibilitats d'arribar al Mundial de Rússia» i va recordar que a Girona hi vindran a preparar l'imminent inici de la Copa d'Àfrica.

Les entrades, al preu únic de 24 euros, es posaran a la venda el dia 20 a les taquilles de l'estadi i al web de la federació , tot i que des d'avui els clubs ja en podran aconseguir de manera anticipada, amb beneficis exclusius. S'anuncien promocions especials per a federats i col·lectius que vulguin anar al partit que es definiran aviat.