El Girona FC s'ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de Montilivi per continuar preparant el partit d'aquest dissabte al camp de l'Oviedo. Pablo Machín ha comptat amb tots els seus efectius disponibles a excepció del central Richy Álvarez, que continua lesionat; el porter Yassine Bounou, convocat amb la selecció del Marroc; i el carriler Johan Mojica, que ultima la seva recuperació.

Richy ha fet sessió de gimnàs i a Mojica se l'ha vist treballant amb el recuperador a part del grup, fent cursa contínua sense cap problema i realitzant alguns exercicis. De la seva banda, el central Jonás Ramalho ha abandonat l'entrenament a poc més d'un quart d'hora del final. El club no n'ha especificat els motius i ha traslladat a la roda de premsa que demà realitzarà Machín per saber si el jugador pateix o no algun tipus de lesió.

Durant la sessió, a banda de dur a terme diversos exercicis, Machín ha provat amb els dos sistemes habituals per enfrontar-se aquest dissabte a l'Oviedo. Durant un partidet que s'ha allargat durant una vintena de minuts, el tècnic ha apostat per un teòric onze titular (sense Ramalho, que ja havia abandonat el camp) amb un sol davanter: Longo. Una estona després, ha reordenat el dibuix donant entrada a Sandaza i passant a jugar amb dues referències en atac.