Damián Suárez, lateral dret del Getafe, va insistir ahir que l'objectiu que tenen està «claríssim, és ascendir» a Primera, i va assegurar que a aquest tram final de temporada hi arriben «molt bé i això es nota en els partits».

El Getafe, amb 61 punts, és tercer a la classificació i està a set del segon de la taula, el Girona, en llocs d'ascens directe. «El nostre objectiu està claríssim, és ascendir a Primera, i per això diem que hem d'anar partit a partit i sumant de tres en tres. L'equip està molt bé, es nota en els partits i sempre dona la cara. Està molt bé físicament per als últims minuts i això és molt important», va apuntar Damián.

Un dels punts a favor de Getafe per a aquest tram final és el de la veterania que tenen molts jugadors del conjunt blau. «La veritat és que tenim jugadors amb molta experiència i crec que en aquesta recta final ens ajudaran. Homes com Jorge Molina, Molinero o Cata. N'hi ha molts i hem de donar-nos suport amb ells, perquè amb aquests jugadors podem arribar molt bé a la recta final», va confessar. El proper rival del Getafe és el Sevilla Atlètic, que té 49 punts i està pràcticament salvat. «És un rival molt difícil, té jugadors joves, però al seu torn té experiència i són molt ràpids. Serà un partit molt complicat».