Quedaven poc més de 20 minuts per al final i Eloi Amagat s'esperava a la banda per entrar. Ho havia de fer per Àlex Granell però just abans de la substitució, va passar el que ningú volia i que Machín ni s'esperava. Falta del 6 blanc-i-vermell i targeta groga. La desena. Just abans de marxar cap a la banqueta. Una amonestació de les que fan mal, que cou. Sobretot, perquè Granell no podrà jugar la setmana vinent contra l'Alcorcón. Una baixa sensible, tenint en compte que Rubén Alcaraz, lesionat, segurament tampoc hi podrà ser, de manera que Machín haurà de retocar la seva zona de mitjos.

«Espero perdre'm el partit més important de la història del Girona. Em dol molt que hagi de ser així, però l'èxit col·lectiu és més important que no pas els problemes individuals. Hem d'intentar pujar on sigui. La setmana vinent, a Tarragona o més endavant. L'objectiu és l'ascens i estic convençut que el farem», declarava el propi Granell a la zona mixta.

Allà mateix, Machín explicava, visiblement enfadat, que la del migcampista gironí serà «una baixa molt sensible» sobretot perquè «Rubén Alcaraz està lesionat». El sorià va confessar que «no tenia en compte» que Granell estava a només una targeta de complir cicle «abans de fer el canvi».

Tocat per no poder jugar dissabte que ve , el gironí va mostrar-se bastant optimista amb les aspiracions de ser de Primera la temporada vinent, quan queden només quatre jornades i dotze punts en joc. «Per tot el que hem viscut tenim més cautela, però un altre equip que estigués en la mateixa situació i que no hagués patit en el passat el mateix que nosaltres, diria que ho té pràcticament fet. Hem de ser positius», va dir.