"Feliç i il·lusionat" amb el nou repte que se li presenta al davant. Així s'ha presentat Gorka Iraizoz, el primer fitxatge del Girona a Primera Divisió. El porter navarrès ha estat rebut per mig centenar d'aficionats i amb una expectació mediàtica digna de la categoria (uns 25 periodistes). Iraizoz ha explicat que el Girona l'havia "fet sentir important" i que això, juntament amb "el gran projecte" i el "moment històric" que viurà el club en l'estrena a Primera l'han fet decdirir. " Amb més de 400 partits amb l'Ahtletic a l'esquena, Iraizoz avisa que "Primera i Segona són categories molt diferents i que cal estar preparats per a encarar el salt amb garanties. Ens espera un any il·lusonant que ens marcarà" ,ha dit .

De la seva banda, Quique Cárcel ha explicat que feia "temps " que els contactes amb Iraizoz havien començat perquè el navarrès encaixa "perfectament" en el perfil que estava buscant. "Només sentint-lo parlar veiem el perfil de líder en que havíem pensat".

Iraizoz és el primer dels entre 10 i 15 fitxatges que té pensat fer el Girona aquest estiu per encarar la seva primera temproada a Primera Divisió.