Amb moltes incògnites encara per desvelar a nivell de plantilla i amb l'estadi absolutament empantanegat de camions que estan refent el terreny de joc, el Girona Un mes i mig després d'aconseguir la fita més alta de la seva història, el conjunt gironí reprèn la feina ja com a equip de Primera. Ho fa amb el repte per davant de donar el nivell i mantenir-se en un curs que promet ser d'allò més il·lusionant. L'afició està responent i renovant els abonaments a un molt bon ritme, molt millor que no pas el de les obres de remodelació i ampliació de l'estadi.

L'annex serà l'escenari aquesta tarda de la primera presa de contacte entre Pablo Machín. El tècnic sorià, que continua pendent de rubricar la millora i ampliació del seu contracte, dirigirà la primera sessió de la temporada abans de començar una miniconcentració de dos dies a Peralada. El desig tant de Machín com de Cárcel era de poder disposar del màxim de jugadors avui però, de moment, només s'han oficialitzat 4 cares noves. Els fitxatges que ha fet el Girona fins ara per encarar el seu primer curs a Primera són els porters Iraizoz (Athletic) i Suárez (Barça B), els defenses Bernardo (Middlesbroug) i Planas (Celta

En principi, en aquest primer entrenament no hi ha prevista la presència de jugadors del Peralada, que avui se sotmeten a revisions mèdiques. Tampoc hi serà Fran Sandaza. El club ha allargat el permís al davanter a l'espera que arribi a un acord amb un equip estranger. Amb dos anys de contracte, el club li ha deixat clar que no hi compta i que s'haurà d'arribar a una entesa per a la seva desvinculació. El toledà compta amb importants ofertes de lligues asiàtiques així com del Tenerife.

D'altra banda, el futur de Kiko Olivas continua sense resoldre's i el jugador, que tindria un acord amb el Valladolid, podria ser avui a l'entrenament. En principi també hi han de ser Vivancos i Oliveros, que tornen de les seves cessions.