A poc més de vint-i-quatre hores del debut del Girona a Primera, Àlex Granell encara somreia quan li preguntaven quines sensacions tenia abans d'enfrontar-se amb l'Atlètic de Madrid. El centrecampista encara aquesta temporada amb la il·lusió d'un nen que somiava arribar a la màxima categoria del futbol estatal vestint la samarreta de l'equip de la seva ciutat, jugant a Montilivi, i avui podria fer-ho realitat després de tres anys en què «he viscut moments preciosos, i crec que hem crescut juntament amb el club», diu. Tot i que és conscient de l'exigència de la competició, no s'arronsa a l'hora de valorar les opcions de l'equip de cara a treure un bon resultat, sobretot prenent com a exemple la bona imatge davant del Manchester City en l'últim amistós de pretemporada a Montilivi durant el Costa Brava.

En aquest sentit, va assegurar que l'Atlètic de Madrid «és un equip fet i preparat per intentar ser campió d'Europa, però l'altra dia vam demostrar que tenim les nostres armes». Per a Granell és clau que el Girona no renunciï a la seva identitat, encara que sabent de la qualitat del conjunt matalasser destaca que «amb el talent que tenen no podem permetre'ns el luxe de perdre pilotes en zones de perill, si l'any passat ja era perillós, aquesta temporada i més amb la qualitat de l'Atlètic es multiplica».

En la seva anàlisi, el centrecampista no va amagar que les baixes de Godín i Filipe Luis, així com la de Gameiro són una 'bona' notícia per als interessos del Girona, encara que va fixar el principal perill del rival en el potencial ofensiu. En aques sentit confia que «veient com ha actuat la defensa durant la preparació crec que podem frenar-los». Sobre la possibilitat de ser titular en un partit històric com el d'avui, es va voler mostrar prudent, encara que sí que va fer referència a l'onze de dimarts passat com una de les opcions d'inici que podria usar el tècnic, especialment per l'elevada presència de jugadors de la temporada passada, un fet que «en un club humil com aquest sempre és important tenir una base que hagi patit i viscut els èxits d'anys anteriors, que coneguin la personalitat del vestidor. Casualment, una molt bona versió del Girona va coincidir amb set jugadors que ja estàvem a Segona. Ens coneixem el sistema de dalt a baix, i això és un lleuger avantatge».