Pablo Machín ha assegurat que se'n va a casa "dolgut" perquè "mereixíem la victòria". "Anàvem camí de fer un partit memorable. Feiem excel·lent partit davant un rival acostumat a lluitar per la Lliga i la Champions. Quan el partit se'ns ha posat més de cara, l'Atlètic ha tret el que tenen els equips guanyadors: qualitat i una mica de fortuna. Ens hem refet i hem tingut ocasions".

Machín ha apuntat que el primer gol de l'Atlético "ve de la nostra ambició d'anar cap a dalt" i ha lamentat la "fortuna" d'Oblack a l'hora d'aturar les clares ocasions del Girona en els últims minuts de partit.

El tècnic del Girona s'ha mostrat molt satisfet per la imatge de l'equip: "Hem estat un equip dominador, hem mogut la pilota amb rapidesa, hem jugat de tu a tu contra un rival molt poderós en l'aspecte físic".

Però és conscinet que en futbol no es viu d'imatge, sinó de punts: "En boxa hauríem guanyat als punts, però en futbol només val el KO".

També ha destacat el paper de l'afició, que ha qualificat del jugador número 12, i assegura que l'ambient que s'ha viscut avui a Montilivi hauria de ser el mínim per seguir treballant per la permanència.