L'Eibar va deixar en evidència el Màlaga en l'estrena de lliga a La Rosaleda en derrotar-lo per 0-1 amb gol de l'exmalaguista Charles, de cap, i va mostrar les greus mancances ofensives dels malaguistes. L'equip malagueny -en el qual no va jugar l'ex del Girona Cifu- es va presentar davant una afició entregada però amb un excessiu respecte al contrari, a qui va entregar la pilota. El conjunt eibarrès, en superioritat per les bandes, creava perill amb Inui, que va tenir dues accions perilloses per l'esquerra, desbaratades pel porter Roberto, quan Charles es disposava a rematar.

La sortida de l'Eibar a la segona part va ser encara millor, amb domini clar i més incisiu en atac, mentre el Màlaga estava replegat al seu camp i tenia problemes per fer arribar la pilota els davanters. L'Eibar amb tot a favor i jugant per les bandes va tenir premi quan un centre per l'esquerra el va rematar Charles de cap, avançant al seu equip en el minut 57, quelcom que seria definitiu.

Debut amb victòria del Llevant

Per altra banda, el Llevant es va imposar per la mínima al duel regional davant el Vila-real (1-0), gràcies a un penal transformat per Morales a dos minuts del final, que li va permetre tornar per la porta gran a Primera. En la seva tornada a l'elit, Muñiz va apostar per un bloc de continuïtat respecte a l'equip que tan brillantment va aconseguir l'ascens.