El màxim golejador del Girona i autor de dues dianes al Santiago Bernabéu, Christian Stuani, ha declarat després del partit que «a títol personal fer gols aquí és difícil, però jo prioritzo el treball de l'equip, avui ho hem intentat però lamentablement no hem pogut».

El davanter uruguaià també ha dit que «el Madrid amb espais és un equip que té unes condicions molt bones per arribar amb contundència. En la primera part hem fet un bon partit i en la segona hi ha hagut un moment que l'equip s'ha desconnectat i aquesta ha estat la diferència».

Stuani també ha volgut parlar de les opcions del Girona per entrar a Europa: «La classificació així ho demostra i estem fent una gran temporada. El primer objectiu, que era el més gran, ja està aconseguit i perquè no seguir somiant i entrar en llocs europeus. Fins al final estarem allà competint».

Cristhian Stuani s'incorpora la setmana que ve a la selecció d'Uruguai per disputar la Xina Cup, preparatòria pel Mundial, en un estat de forma pletòric. Amb els seus dos gols d'aquesta nit al Bernabéu, ja n'ha marcat 17 aquesta temporada, que el mantenen entre els màxims golejadors del campionat.