David Gallego, substitut de Quique Sánchez Flores com a tècnic de l'Espanyol, va afirmar en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest migdia contra el Girona que el seu equip «competirà» i se «sentiran molt orgullosos d'aquí fins al final», cosa de la qual està «seguríssim».

El nou tècnic blanc-i-blau, que dirigirà el primer equip els últims cinc partits de Lliga abans de tornar al filial, on es jugarà, com a campió de lliga de Tercera Divisió, l'ascens a Segona B, va confessar que està «molt il·lusionat i orgullós» que s'aposti per ell, cosa que considera «un gran gest». A més, Gallego es va mostrar convençut de les seves opcions, argumentant que «tinc clar que estic molt capacitat, no veig un altre destí que no sigui que això vagi bé».

El tècnic de Súria va destacar la capacitat de la seva plantilla. «Té una capacitat espectacular, un nivell brutal i són futbolistes intel·ligents. Demà tenim un partit molt important a Montilivi i sortirem a guanyar-lo», va analitzar.

«Girona, Girona i Girona i tractar de treure el màxim», va dir. «Conec els jugadors i només penso a tenir tota la informació que pugui i com contrarestar el rival. Tinc una plantilla amb una capacitat important i el missatge que els va a arribar és clar», va indicar en sala de premsa. «L'equip va a competir i a lluitar pels tres punts. Quan veig els jugadors, veig que estarem contents d'aquí fins a final de temporada. Quatre setmanes no és temps per treballar coses, però sí per intentar donar-li un altre aire a l'equip, en part per això estic aquí», va confessar.

Un altre dels punts en què es va centrar l'entrenador en la seva presentació va ser l'estat anímic dels seus nous jugadors, dels quals diu que es troben «fenomenal, amb una predisposició superlativa, amb ganes de tirar-ho endavant». «Veig un equip que es parteix l'ànima. Els he vist receptius i em transmeten bones sensacions», va comentar Gallego.

El nou entrenador del conjunt espanyolista va decidir convocar tota la plantilla i el sancionat Mario Hermoso «perquè ens coneguem tots una mica més». Abans del partit el tècnic català haurà de desconvocar tres jugadors que veuran el partit des de la grada de Montilivi.

Aprofundint en el rival de l'Espanyol, el Girona, va recalcar que «hem mirat molts partits del Girona i tenim estudiat com els podem fer mal».

Perarnau agafa les regnes

D'altra banda, ahir mateix també es va presentar el substitut de Jordi Lardín, que va ser cessat juntament amb Quique Sánchez Flores pels mals resultats i la mala temporada que està realitzant el primer equip. El nou director esportiu de manera temporal, Òscar Perarnau, va declarar que va veure «una progressió» amb David Gallego i no el descarta com a tècnic «per al futur». El bagenc es fa càrrec del primer equip després de guanyar la lliga de Tercera Divisió amb l'Espanyol B, equip al qual tornarà després d'acabar la lliga de Primera per lluitar, en l'eliminatòria de campions, per pujar a la primera novament a Segona Divisió B.

De Gallego, Perarnau va dir que «em quedo amb la seva personalitat i la seva proposta. Sabem que no és fàcil, però s'ha pres aquesta qüestió com un repte. És el triat. Estem convençuts que és la persona idònia. Estem molt il·lusionats amb la idea que puguem ajudar al màxim», va afirmar el que fins aquest divendres ocupava el lloc de director general esportiu.

«Felipe Sánchez es farà càrrec de la direcció del primer equip i Antonio Uceda, del filial, però està previst incorporar un director esportiu que ocupi les dues funcions», va finalitzar.