Cristhian Stuani ha fet aquest migdia una crida a l'afició per tenir "un camp a rebentar" dissabte contra l'Eibar. A travès d'un video que ha penjat el Girona a la seva plana web, el davanter considera que "afrontem un final de lliga esperançador, lluitant per un objectiu que no era inicialment el nostre i que a principi de temporada hauria estat impensable". El golejador es refereix a l'encara possible classificació per a la Lliga Europa (els gironins són a un punt del setè, ara el Getafe), tot i que com admet tot passa per guanyar el proper partit a Montilivi.

Stuani confessa que el vestidor "sortirà amb tot, a guanyar des del minut 1" perquè vol culminar amb el bitllet per la Lliga Europa "un any inoblidable". Per això insisteix en la importància del partit contra l'Eibar (dissabte, 13.00), que caldrà guanyar ja des d'abans del xiulet arbitral amb un gran ambient a la grada: "necessitem un estadi a rebentar, que la gent ens vingui a donar suport com ha fet durant tota la temporada, perquè és un partit molt important".

El davanter internacional, que diumenge passat, a Getafe, va anotar el seu gol número 19 amb la samarreta del Girona, batent tots els rècords de les últimes 10 temporades, des del retorn al futbol professional, també es va referir als seus registres: "estic molt orgullós dels meus 19 gols, són una xifra molt destacable. Estic content perquè quan un arriba a un nou club hi vol deixar petjada. La veritat és que aquesta haurà sigut una temporada magnífica".

Stuani va fer aquestes declaracions al final de l'entrenament que l'equip ha fet aquest matí a Montilivi per seguir preparant la visita de l'Eibar. Machín ha tornat a convocar la plantilla per demà al matí i, tot seguit, oferirà l'habitual roda de premsa prèvia.