Unes 400 persones van assistir ahir al sopar popular de Fires, que com sempre va tenir lloc a l'envelat de la plaça Miquel de Palol. En aquesta ocasió, la festa va estar amenitzada per l'Orquestra Selvatana.

El sopar va constar d'un aperitiu especial de Sant Narcís (truita de patata, coca amb escalivada, minicroquetes, bunyols de bacallà, tires de calamar arrebossades i amanida), rostit de pollastre i botifarra i postres (flam de formatge o préssec i pinya en almívar, aigua, vi i cava. El preu dels tiquets era de quinze euros i s'havien de comprar de forma anticipada als centres cívics i a l'Oficina de Turisme de la Rambla.

L'Ajuntament va impulsar aquest sopar l'any 2013, amb l'objectiu d'instaurar a Girona un acte festiu molt arrelat a les festes majors i que fins llavors no existia a la ciutat. L'objectiu primoridal era que els veïns poguessin compartir una estona i gaudir plegats d'una estona de menjar i música.

Des de llavors, la iniciativa s'ha anat consolidant i enguany ja han estat 400 les persones que van decidir apuntar-s'hi, entre les quals bona part dels regidors.