Els Mossos han detingut tres persones, una d'elles menor d'edat, després que fossin sorpreses quan presumptament assaltaven un habitatge a Sarrià de Ter (Gironès), segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets es remunten a diumenge passat quan, cap a les 18:00 hores, un testimoni va alertar que dos joves havien saltat la tanca d'una casa i havien accedit a l'interior.

Diverses patrulles es van presentar al lloc i van identificar una persona que esperava dins d'un cotxe davant el domicili i, posteriorment, van localitzar-ne dues més dins de l'habitatge.

Un dels joves va intentar fugir, però va ser interceptat a un centenar de metres de la casa portant un passamuntanyes i guants amb els quals presumptament procedia al robatori.

Els agents van comprovar que tant la primera planta com la segona estaven desordenades i que els lladres havien accedit a l'habitatge després de fer palanca a la porta del jardí.

Els dos adults, de 27 i 20 anys, veïns de Girona i Salt i nacionalitats espanyola i equatoriana, respectivament, a més del menor, van ser detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa.

Els majors d'edat, que compten amb antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capital gironina, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

El tercer va ser lliurat als seus tutors legals i declararà davant la fiscalia de menors quan sigui requerit.