Mor un jove de 21 anys en caure d'un penya-segat a Lloret de Mar

Mor un jove de 21 anys en caure d'un penya-segat a Lloret de MarUn jove austríac de 21 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en caure des d'un penya-segat a Lloret de Mar (Selva) i anar a parar al camí de ronda que porta a la platja de Fenals. Els fets han tingut lloc cap a les tres de la nit. La víctima, que s'ha precipitat daltabaix des d'uns 10 metres d'alçada, es trobava al parc que hi ha al carrer Josep Tarradellas, i des d'on es pot veure el mar.

Ricard Calvo deixa l'acta de regidor d'ERC a Girona i la Direcció General de la DGAIA

El director general d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència, Ricard Calvo, dimiteix del càrrec i també deixa l'acta de regidor d'ERC a l'Ajuntament de Girona. Calvo assegura que abandona la primera línia política, tot i que continuarà militant al partit, perquè s'ha vist "sobrepassat" per "la càrrega i la intensitat" que suposava compaginar el càrrec al Govern amb el de regidor.

El fins ara director general de la DGAIA i regidor a Girona, Ricard Calvo. ACN.

El «Sueldazo» de l'ONCE deixa un premi de 200.000 euros a Sant Feliu

L'Organització Nacional de Cecs (Once) va repartir un premi total de 200.000 euros a Sant Feliu de Guíxols, en el sorteig del «Sueldazo» del Cap de Setmana, que es va celebrar el dissabte passat. El cupó va ser venut per José Bueno Milena, en el seu punt de venda situat a la rambla Antoni Vidal, 37.

Marc Muniesa reforçarà la defensa del Girona

Marc Muniesa reforçarà la defensa del GironaEl club ultima les negociacions per incorporar el central gironí, qui ha vestit la samarreta de l'Stoke City les últimes quatre temporades. Fins ara, que les negociacions s'han tornat a reconduir i l'operació sembla que arribarà ben aviat a bon port. Als seus 25 anys i amb experiència en una competició contrastada com ho és la Premier League anglesa, el seu aterratge a Montilivi servirà per reforçar la defensa de cares al salt a Primera.

Marc Muniesa reforçarà la defensa del Girona. Arxiu.

Un cotxe atropella sis militars d'un control antiterrorista als afores de París

Un vehicle ha atropellat aquest matí a la localitat de Levallois-Perret, adjacent a París, una patrulla del dispositiu antiterrorista desplegat a França després dels atemptats de l'any 2015, tot deixant un balanç provisional de sis ferits, encara que no es tem per la vida de cap d'ells, segons han indicat fonts de la prefectura gal·la.