Ciutadanes i ciutadans de Lloret de Mar! Per ordre de l'alcalde es fa saber:

Que a partir de l'1 de gener se circularà pel passeig de Mar en direcció a Tossa els dilluns, dimecres i divendres, i en direcció a Blanes els dimarts, dijous i dissabtes. Els diumenges serà en ambdós sentits, inhabilitat el carril bici, i senyalitzades les dues vies amb cons.

Que durant el període del 15 de juny al 15 de setembre, a partir de les deu de la nit, els turistes hauran de portar un braçalet electrònic que permetrà conèixer l'índex d'alcoholèmia i detectar qualsevol intent d'evacuació fisiològica o de despresa d'efluvis emètics al carrer. L'aparell emetrà un brunzit que, processat a la central de control de riscos, alertarà les patrulles mòbils de vilatans emprenyats encarregats de vetllar pel compliment de les normes de convivència.

Que els grups de turistes de caire familiar i esportiu s'hauran de desplaçar acompanyats per un tutor que controlarà el seu comportament per tal d'impedir cridòries que molestin els veïns. En la seva missió seran auxiliats pels agents cívics amb el permís pertinent per repartir mastegots si els galifardeus es passen de la ratlla.

Que en els vorals de la riera, lloc de trobada de càlides relacions humanes i no de vici o perdició com propalen els difamadors, es col·locarà un paviment lluminós que no deixarà cap racó a les fosques. Les càmeres de vigilància gravaran les assegudes bucòliques dels visitants per ensenyar-les al món a través de YouTube. Un cos de voluntaris de la nit, equipats amb instruments dissaius, completarà el dispositiu de seguretat per evitar que les vistoses aglomeracions a prop de les discoteques degenerin en aldarulls.

Que els propietaris de Can Juncadella, hostes arribats del fred, seran nomenats fills predilectes per la seva lloable tasca urbanitzadora que no ha fet prevaldre cap interès particular o especulatiu sinó que ha esmerçat diners i demostrat coratge en defensa del patrimoni natural de Sa Cala des Rajols, un lloc emblemàtic de la Costa Brava.

Que en el transcurs d'un venturós 2011, a partir d'un projecte d'identitat de present i futur, curull d'il·lusió i esperança, es podran tallar les cintes inaugurals de la casa de la cultura, del teatre i del pavelló poliesportiu, posar la primera pedra de la caserna de la policia local i continuar amb la construcció de la piscina olímpica.

I com que no és temps de lligar gossos amb llonganisses, doncs, tot plegat es pagarà com es podrà i qui no es conforma és perquè no vol. Apa, bon any nou!

Lloret de Mar, a 28 de desembre, festa dels Sants Innocents.